SUPERKULTUR

Doctorow!

maj
31

Det er svært ikke at have et mancrush på Cory Doctorow. Jeg har aldrig læst nogle af hans romaner, det vildeste jeg har fået læst er en håndfuld noveller. Den eneste jeg på stående fod kan huske er When Sysadmins Ruled the Earth, som var både interessant og cool. Den kunne jeg egentlig godt tænke mig at læse igen…

Men med kommentarer som den her, så stryger han altså til tops på min personlige hitchart

 

 

4 Responses to Doctorow!

  1. Doctorow er god. Og heldigvis er hans bøger også fjong. Jeg har læst en del af hans noveller, og de har noget god kapow – og hans Little Brother er en af de få YA-scifi-bøger, der holder 100 for voksne også.

  2. Jeg aner ikke hvem han er, men han har ret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *