Rumlego!

Jeg har været inspireret til at samle rumlego, lige siden jeg så det første afsnit af  Jacobs lego-samle-videoer. Men det er sørme ikke en billig hobby. Og de mennesker, der har gemt deres 80´er lego, de ved også hvad de vil have for det.

Men man kan være heldig. Jeg stødte ind i en sælger på DBA, der ville sælge 4 små fartøjer og biler. Det var perfekt, lige tilpas til at have stående i reolen og se cool ud. Men han havde også lidt andet… hvis jeg var interesseret. Og det var jeg – bigtime.

 

10
Alzheimer Scifihaiku

10 kommentarer

Jeg glæder mig helt vildt til at få den samlet. Den var den samme model, som jeg havde som knægt.

Sweet, jeg havde glemt at der var blå. Da jeg var knægt, var det altid de sorte astronauter, der var de sejeste.

Jeg har SÅ megen lyst til at købe 6 sorte 1×4 legoklodser og bygge mig en monolit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.