Rumlego!

Rumlego!

Jeg har været inspireret til at samle rumlego, lige siden jeg så det første afsnit af  Jacobs lego-samle-videoer. Men det er sørme ikke en billig hobby. Og de mennesker, der har gemt deres 80´er lego, de ved også hvad de vil have for det.

Men man kan være heldig. Jeg stødte ind i en sælger på DBA, der ville sælge 4 små fartøjer og biler. Det var perfekt, lige tilpas til at have stående i reolen og se cool ud. Men han havde også lidt andet… hvis jeg var interesseret. Og det var jeg – bigtime.

 

10
Alzheimer Scifihaiku

10 kommentarer

Janus siger:

Aaaaa[repeat ad nauseam]wesome!

Simon siger:

Jeg glæder mig helt vildt til at få den samlet. Den var den samme model, som jeg havde som knægt.

Janus siger:

Video or it didn’t happen! 🙂

Simon siger:

Jacob, det må du vide, hvornår dukker de sorte og gule rumdragter op?

Jakob siger:

Ohhhhh sooo cooooool! Det for fedt Simon 😀 De klassiske rum-LEGO sæt er SÅ cool! Jeg stod først på omkring de blå-sort-røde Space Police (som vidstnok er de sidste figurer der har det klassiske guld-røde rum-logo).

De gule rumdragter er fra perioden 1979-1987 (http://lego.wikia.com/wiki/Yellow_Classic_Spaceman), den sorte er fra 1984-1986 (http://lego.wikia.com/wiki/Black_Classic_Spaceman). Boom! 😀

Simon Aakjær Johannesen siger:

Sweet, jeg havde glemt at der var blå. Da jeg var knægt, var det altid de sorte astronauter, der var de sejeste.

Jakob siger:

Sorte astronauter ER de sejeste 😀

Simon Aakjær Johannesen siger:

Jeg har SÅ megen lyst til at købe 6 sorte 1×4 legoklodser og bygge mig en monolit 🙂

Janus siger:

Så enkelt – og dog så smukt! 🙂

Jakob siger:

Bedste ting EVAR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.