Rumlego!

Jeg har været inspireret til at samle rumlego, lige siden jeg så det første afsnit af  Jacobs lego-samle-videoer. Men det er sørme ikke en billig hobby. Og de mennesker, der har gemt deres 80´er lego, de ved også hvad de vil have for det.

Men man kan være heldig. Jeg stødte ind i en sælger på DBA, der ville sælge 4 små fartøjer og biler. Det var perfekt, lige tilpas til at have stående i reolen og se cool ud. Men han havde også lidt andet… hvis jeg var interesseret. Og det var jeg – bigtime.

 

Comments

 1. Simon

  Jeg glæder mig helt vildt til at få den samlet. Den var den samme model, som jeg havde som knægt.

 2. Post
  Author
  Simon Aakjær Johannesen

  Sweet, jeg havde glemt at der var blå. Da jeg var knægt, var det altid de sorte astronauter, der var de sejeste.

 3. Post
  Author
  Simon Aakjær Johannesen

  Jeg har SÅ megen lyst til at købe 6 sorte 1×4 legoklodser og bygge mig en monolit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.