Scifihaiku Scifihaiku

4 kommentarer

Simon Aakjær Johannesen

Lego, klassisk underholdning for alle aldre. Jeg får helt lyst til at samle på de gamle Lego space ting.

Orjarh – de klassiske røde og blå med hjelme uden visir! Jeg har et par plader og en enkelt torso liggende af det 😀 I de lidt senere serier elskede jeg space police 😀 Det mest udfordrende ved at gå i gang med det her projekt er, at jeg ikke kommer til at købe ALT lego i verden 😀

Simon Aakjær Johannesen

Jeg har kigget lidt rundt på ebay… klassisk lego er ikke billigt 😉

Klassisk LEGO er slet ikke billigt! Men, nogle gange er man heldig på genbrug f.eks. Det er dog ikke reglen da de fleste har regnet ud, at det nok er lige så godt at sælge det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.