Episode 16 – Tuborg Julebryg og Lady Massage

Episode 16 – Tuborg Julebryg og Lady Massage

Vi drikker Tuborgs Julebryg og det får desværre far/onkel-humoren til at flyde. Derfra kommer der historier fra Mikkels nylige tur til Østasien, hvor der diskuteres hans forsøg på at vælge nogenlunde kvalificeret imellem forskellige scams, der involverer lady massage, kunstnertyper med stærke hårkundskaber og tehuse. Mathias er ude af stand til at huske forskel på Estland, Letland og Litauen, mens Mikkel er ude af stand til at vurdere en anekdotes længde på forhånd. Der bliver også tid til et enkelt uheld, formodentlig foranlediget af overvågning fra den politiske klasse. Top 5 +/- handler denne gang om, hvad vi sætter på / læser, når vi skal slappe helt af.

Vi glemte i øvrigt at nævne det – men vi blev begge to færdige med vores øl.

0
Himmel-scifihaiku Stephen Hawkings tidsrejsefest #2

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.