Grisette og Had

Grisette og Had

Fair warning: i den første del af denne podcast diskuterer vi nogle lidt mørke emner relateret til borgerkrig.

Vi drikker Ebeltoft Gårdbryggeris Grisette og diskuterer hadets natur. Ikke (nødvendigvis) på grund af øllen, men fordi vores top 5 liste denne gan er åben under overskriften Ting, Mikkel hader lige så meget som naboer. Tak til alle de dejlige lyttere, der har skrevet ind! Vi kommer vidt omkring med alt fra idioti til superhelteløse film og Mikkel citerer Tante Sofie, mens Mathias pitcher en række spin-off podcasts, herunder “en meget kort podcast om tid” og “ting, Mathias hader”.

0
1. MAJ Head On

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.