Star Trek: Kager, S2 Ep21

Star Trek: Kager, S2 Ep21

Star Trek: DS9 3×13, “Life support”

Stardate 48498.4 (2371)

Vedek Barail svæver mellem liv og død, og selv Kai Winn, en af Star Treks mest nederdrægtige skurke, virker usikker på, om hun synes om at vinde Bajors religiøse højsæde på den måde. Quark gør ikke situationen bedre ved at afsløre sin konfektionære tolkning af Winn under en højtidelig reception.

Bare et kageteknisk spørgsmål her: Quark præsterer ikke bare at få chokolade til at se uappetitlig ud, han påstår også at Kai Winn (kagen) er en soufflé, men den virker dels mere bastant end som så, og da han tager en slikkepot af den virker konsistensen mere som en mousse eller ganache? Det er med andre ord et 28 år gammelt kagemysterie, vi håber læserne kan være med til at løse!

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
M 208: She Drives A Second Generation Four Door Plymouth Satelite og Det Tabte Nephew-Album Gærstarter

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.