Star Trek: Kager, S2 Ep20

Star Trek: Kager, S2 Ep20

Star Trek Nemesis (2002)

Stardate 56844.9 (2379)

Før den sidste TNG-film kegler ud i Romulan-intriger — og den svært fordøjelige præmis at Tom Hardy på en eller anden måde er opstået af Sir Patrick Stewarts arvemateriale — er vi alle hjerteligt indbudt til Wil Rikers bryllup med Deanna Troi. Og selv om midtpunktet for festivitasen, dvs kagen, kun optræder halvspist og dekonstrueret i baggrunden af scenen, så har vi trods alt et promotionfoto, der viser den i al sin stråleglans.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
CHERNOBYL Det Store Skridt Fremad

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.