Episode 214 – Budweiser og Anti-Dannelse

Episode 214 – Budweiser og Anti-Dannelse

Vi afslutter vores serie om Det Tynde Øl – al den angelsaksiske konsumøl, Mathias allerede har besluttet sig for at hade på forhånd. I denne uge er det Budweiser – the king of beers. Den er ikke så god, men den er fyldt med kulsyre! Advarsel: vi snakker om dagsaktuel politik i dette afsnit, heldigvis mest i kontekst af, hvor ringe, Mikkels holdninger til den slags af og til er.

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos:

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Ugens Nye Kunst På Gammel Kunstner

1. En kriminalroman skrevet af Coen-brødrene
2. Picasso skulle male Gurli Gris-figurerne

0
El ministerio del tiempo (2015-2020) Formålsløshedens Evangelium

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.