Moxibustion

Jeg indrømmer det: der er en del af min hjerne, som lyser frydefuldt op ved mødet med gennemført bullshit – en god sammensværgelsesteori er som en kognitiv snack (ikke sund, men lettere vanedannende), og en viderenonsensificering af nonsens er candyfloss for tankerne. Tilsæt så den modsætning, at jeg er ganske rationel og godt kan lide, at tingene fungerer, som de skal, og så er denne artikel jo nærmest perfekt: Article claiming acupuncture on parents would treat their kids through quantum entanglement has been retracted. Der er nonsens af høj karat, og det er blevet trukket tilbage.

To suggest that when children fall ill, their parents just need to undergo some acupuncture and they’ll be fine, because there is ‘quantum entanglement’ (量子纠缠) among blood kins – saying that acupuncture on the parents is equal to acupuncture on the children -, this is really serious. According to this theory, we might as well cancel pediatrics.

Men endnu bedre, et nyt begreb dukker op: moxibustion. Som åbenbart er übernonsensificeringen af akupunktur ved at afbrænde gråbynkeblade nær akupunkturpunkterne. Her fra Science-Based Medicine:

Moxibustion is the burning of mugwort over acupoints.

What is mugwort? I resist the urge to make a Harry Potter pun about where Muggles go to school. No wait, I just did. Sorry. You know the old saying: yield to temptation, it may not pass you way again. Mugwort is a member of the daisy family, related to ragweed and, like ragweed, a common cause of hay fever. It is also used in food and was used in beer before hops was discovered.

0
The God Delirium Aarhus Bryghus Celebration og Brugeranmeldelser

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.