Saturday Morning Breakfast Cereal 10 år uden Gigax

4 kommentarer

Åh, nu lider jeg af nostalgisk fortrydelse. Jeg havde ikke særligt mange legosæt, da jeg var knejt – men i stedet bare en god samling standardklodser. De var gode til at bygge pistoler, men for fanden, hvor jeg sukkede efter de der billede af færdige koncepter. Jeg kan mærke, at den her video pirker til mit slumrende samlergen.

Jakob Emiliussen

Harh! Du er fanget! Fanget i min verden af kreativitet – MUHAAAARH!

Jeg tror næste uges video vil pirke ENDNU mere så 😀

Jeg havde ikke Lego nok til at bygge et stort skib. Det var det eneste jeg ville bygge i Lego. Jeg har stadig et overvældende stort behov for at bygge et skib i Lego.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.