Frankenstein and the monster from hell (1974)

Frankenstein and the monster from hell (1974)

TMDb

En ung doktor bliver indlagt på en victoriansk mentalanstalt, hvor en anden indsat har overtaget tøjlerne — baron Victor Frankenstein, som fortsætter sine eksperimenter med patienterne som råmateriale.

Denne sene Frankenstein-sequel er ikke helt i kampform, og det er svært at klandre Peter Cushing. Han indspillede trods alt 7 andre film samme år. Det er historien og den samme gamle formel som behøver en genoplivning.

Som en bonus spilles filmens monster (som kun titlen hævder er “fra helvede”) af David Prowse, som nogle år senere spillede Darth Vader. Hans neanderthal-makeup her giver ham ikke meget mere mulighed for at bruge mimik i hans skuespil. Og Patrick Troughton (kendt som den anden Doktor i Doctor Who) har en lille rolle som gravrøver…

5/10★

0
Print Overflow 01 The giant Gila monster (1959)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.