The Addams family (1991)

The Addams family (1991)

TMDb

Efter at have set Wednesday var vi nødt til at gå 30 år tilbage og gense Barry Sonnenfelds film. Som en vejrbidt 15-årig syntes jeg den var fjantet og barnagtig pga familietemaet, men nu genkender jeg mere af f eks Gomez i mig selv.

Humoren ér lidt anstrengt, men filmen holder stadig sit niveau. En rollebesætning der inkluderer Raúl Juliá, Anjelica Huston og Christopher Lloyd får altså den nye Netflix-serie til at blegne en smule…

7/10★

2
The Addams family values (1993) The last of us (2023—)

2 kommentarer

Mulig info-bonus/mulig “det ved vi sgudda’ godt” i forvejen:
I den oprindelige serie (1964-66; sendt på svensk TV flere gange, men vist aldrig på dansk(?)) bliver Uncle Fester spillet af Jackie Coogan.
– Ja; &? vil man måske replicere.
– Jo, for det interessante ligger i, at det var Coogan der spillede The Kid i Charles Chaplins “The Kid”, fra 1921, hvilket gjorde ham til verdenshistoriens første barnestjerne – og modsat utallige andre overlevede han “prøvelsen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.