The Addams family (1991)

TMDb

Efter at have set Wednesday var vi nødt til at gå 30 år tilbage og gense Barry Sonnenfelds film. Som en vejrbidt 15-årig syntes jeg den var fjantet og barnagtig pga familietemaet, men nu genkender jeg mere af f eks Gomez i mig selv.

Humoren ér lidt anstrengt, men filmen holder stadig sit niveau. En rollebesætning der inkluderer Raúl Juliá, Anjelica Huston og Christopher Lloyd får altså den nye Netflix-serie til at blegne en smule…

7/10★

Comments

  1. Henning

    Mulig info-bonus/mulig “det ved vi sgudda’ godt” i forvejen:
    I den oprindelige serie (1964-66; sendt på svensk TV flere gange, men vist aldrig på dansk(?)) bliver Uncle Fester spillet af Jackie Coogan.
    – Ja; &? vil man måske replicere.
    – Jo, for det interessante ligger i, at det var Coogan der spillede The Kid i Charles Chaplins “The Kid”, fra 1921, hvilket gjorde ham til verdenshistoriens første barnestjerne – og modsat utallige andre overlevede han “prøvelsen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.