Stephen Hawkings tidsrejsefest #2 Requiem

13 kommentarer

Bagemaskiner? 😀 Men ja, jeg har sådan set tænkt på noget i den retning selv! Så, måske der kommer flere 😀 Forslag?

Ahaha! Du tænker på at genskabe maskiner fra film og bøger – ikke dårligt! DeLorean’en er dog genskabt en del gange allerede og har også været officielt set. Det samme med Dr WHO telefonboksen (som vidst OGSÅ er en tidsmaskine)! Men, der er flere andre vil jeg tro – blandet andet tidsmaskinen-tidsmaskinen som godtnok blev genskabt i lego i 1:1 for ikke så længe siden… hmm… men en fortolkning over temaet er klart en mulighed 🙂

Argh, selvfølgelig er der folk, der har været der allerede. Som altid det (u)fede ved internettet – men så må du bare riffe på konceptet. Maskiner, der tydeligvis er tidsmaskiner uden at være genkendelige popkulturelle ikoner 🙂

Hæhæ! I “Rendezvous with Rama” er der én der kommer med det forslag, at “øen” på de cylindriske hav – som de kalder “New York, fordi den ligner “Manhattan” – er en fabrik, der fremstiller “ramanere”.
Det er jo dobbelt op – en maskine, der indeholder en maskine, der fremstiller dem, som har bygget maskinen. Der er kanapéer til alle: – Escher, Möbius, Kleinflasker!

OMG – det er så indviklet at jeg ikke er sikker på at de jordnære klodser kan følge med! Det ville selvfølgelig være et brud med traditionen at bygge den af usynlige klodser. Det ville resultere i en video hvor jeg bare filmede luften! 😀

Altså, hør nu hér! Der findes hverken problemer eller udfordringer! Der findes kun opgaver, hvilket enhver lean-konsulent eller psykoterapeut kan garantere dig. Så tag nu lige handsken op, kom i arbejdstøjet, grib om nældens rod, tiltræd en nødvendighedens politik og se muligheder fremfor modstand; op på hesten, tro på det, se realiteterne i øjnene og ….ggaaargl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.