For fa’en da! LORD OF THE RINGS 2.0?

2 kommentarer

TILLYKKE!
Ihvorvel jeg aldeles nyder dine ol’skool-rendezvous’er med bedagede lego-sæt, så er jeg en betydelig større tilhænger af dine MOCs. Så mere af det, s’il vous plait!
Og så fordi jeg er en gammel idiot, der ikke har forstået noget som helst: – hvoffer er det fedt med mange “subscribers”? som i ??

Takker Henning! Jeg fifler med flere MOCs – bare rolig 🙂

Tja, hvorfor er det fedt med mange subs?! Hovedsageligt fordi det betyder at folk synes om det jeg laver. Og derudover er det bare rart at fejre noget – det kunne have været alt muligt 🙂 Men 1000 er bare et dejligt rundt tal. Jeg tror -tror – at de fleste der har en kanal, ser det som det første i en række skridt der leder til en bredere anderkendelse. Og, så er der selfølgelig også minimumskravene ifht til reklamekroner som jeg nævnte til sidst. 1,000 subs er et af kravene til at kunne komme til at tjene en smule på sin hobby hvis man vil.

Og 1000 andre ting nok også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.