A wild DVD appears

A wild DVD appears

Jeg må tilstå at jeg egentligt ret godt kan lide den her film. Af uforklarlige årsager hadede internettet den. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor. Men who cares, jeg synes den er fed. Retrofuturisme rocker bigtime.

 

8
Scifihaiku Scifihaiku

8 kommentarer

Jeg har glemt handlingen i den, må jeg indrømme, men jeg kan huske noget af oplevelsen – og det foresvæver mig, at jeg kunne mærke omridset af en rigtig fed historie presse sig imod mine øjenæbler, men aldrig helt bryde igennem den lidt for glatte overflade. Der var scener i den, hvor jeg næsten kunne se for mig, hvordan det ville være skrevet i en rigtig fed roman, men de lettede aldrig helt som film.

Simon Aakjær Johannesen

Yeah, den er ikke helt i skabet. Starten er nok især det værste ved filmen. Børn i film burde være forbudte. Også selv om den har en jetpack.

Man burde lave en plus/minus-liste til film. “Ja, du får lov at få et barn med, hvis du medtager en jetpack. To børn, siger du? Så bliver det en jetpack og en dinosaur.”

Internettet gik mig til at vælge den fra! Men, nu får det mig måske til at vælge den til – tak!

Så blev den genset, og det er ikke en film uden fejl, men jeg synes stadig det er en fin film. Og så er det jo Brad Bird der står bag den 🙂

Ah, det mildner jo øjnene lidt. Jeg tror også, jeg vil gense ved lejlighed.

Det næste “den var vist slet ikke så slem alligevel” projekt må være John Carter. Jeg husker den som okay. Og så havde filmen den sjove effekt, at den kvindelige hovedperson, havde mere tøj på i filmen end i bogen. Det må være en hollywood first 😉

[…] Simons indlæg fik mig til at tænke på DVDer. For nogle år tilbage begyndte vi at rydde op i filmsamlingen – og kom til den indsigt, at en stor del af den bestod af “den bør man da have/se”-film… som vi for en stor dels vedkommende aldrig havde fået set. Mange af dem er uden tvivl gode film, men de har også ofte det tilfælles, at de kræver, at man er i det rette humør. Eller at man har noget overskud. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.