Comments

 1. Janus

  Jeg har glemt handlingen i den, må jeg indrømme, men jeg kan huske noget af oplevelsen – og det foresvæver mig, at jeg kunne mærke omridset af en rigtig fed historie presse sig imod mine øjenæbler, men aldrig helt bryde igennem den lidt for glatte overflade. Der var scener i den, hvor jeg næsten kunne se for mig, hvordan det ville være skrevet i en rigtig fed roman, men de lettede aldrig helt som film.

 2. Post
  Author
  Simon Aakjær Johannesen

  Yeah, den er ikke helt i skabet. Starten er nok især det værste ved filmen. Børn i film burde være forbudte. Også selv om den har en jetpack.

  1. Janus

   Man burde lave en plus/minus-liste til film. “Ja, du får lov at få et barn med, hvis du medtager en jetpack. To børn, siger du? Så bliver det en jetpack og en dinosaur.”

 3. Jakob

  Internettet gik mig til at vælge den fra! Men, nu får det mig måske til at vælge den til – tak!

 4. Simon

  Så blev den genset, og det er ikke en film uden fejl, men jeg synes stadig det er en fin film. Og så er det jo Brad Bird der står bag den 🙂

 5. Simon

  Det næste “den var vist slet ikke så slem alligevel” projekt må være John Carter. Jeg husker den som okay. Og så havde filmen den sjove effekt, at den kvindelige hovedperson, havde mere tøj på i filmen end i bogen. Det må være en hollywood first 😉

 6. Pingback: 5 Film, du kan (bør) gense – SUPERKULTUR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.