The history of time travel (2014)

The history of time travel (2014)

TMDb

I 1985 opfandt Richard Page tidsmaskinen, og rejste tilbage i tiden for at redde sin mor fra en tidlig død. Denne dokumentar udlægger følgerne.

Det er en interessant idé at fortælle en tidsrejsehistorie som History Channel-dokumentar. For hver justering af tidslinjen er små eller større detaljer i “dokumentarens” verdenshistorie forandrede, uden at de talende hoveder ænser det. Men tro mod formen den imiterer, trækker filmen desværre også i langdrag.

4/10★

2
Dungeons & Dragons: Honor among thieves (2023) Cold skin (2017)

2 kommentarer

Ved et kig på traileren kan man godt blive lidt loren på krabaten, dersom det største problem, der kan opstå er, at “sovjetrusland” (en imaginær geopolitisk entitet) slog “os” i “rumkapløbet”.
Der var dog den kommentar at “det er faktisk en god film”. Så jeg vil vrimle på biblo og se og få den bestilt til personligt gennemsyn

Avatar photo

Ah, men plakatens fremstilling af en kosmonaut på månen er ikke engang den største bussemand i sammenhængen. Som i enhver god dokumentar på “historiske” eller “videnskabelige” kabelpakkekanaler, går også History of Time Travels historiske horisont ved Hitlers Tyskland. Så selvfølgelig er der noget rumsteren i kulissen om en mulig Tredjeriges tidsmaskine…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.