9 * 4 *1

9 * 4 *1

Monolitten er den mest kendte BDO i science fiction historien. (BDO: Big Dump Object – stort og imponerende MaGuffin, der er fyldt med spændende potentiale og episkhed som heltene og hovedpersonerne er nødt til at undersøge for ellers…). Den er stor og sort, og dens dimensioner er velkendte 9/4/1… jeg ville ønske jeg havde en, til at stille blandt mine lego rummænd.

Nu kan den drøm blive virkelighed! Nogen har lavet en, og måske kan man ligefrem købe den. Det kunne godt være en gag på actionfigurer og merchandise. Men det håber jeg ikke. Det ville være så sejt med en officiel monolit.

6
Silicon Valley og Sovjetunionen Patriotisme-scifihaiku

6 kommentarer

Fordømt! Det er tilsyneladende en gammel aprilsnar fra ThinkGeek, så man kan desværre ikke få sin egen Monolith action figure… men man kan købe en 1/6 scale udstillingsudgave… for 300 dollars. Og ikke engang Jyske Dollars (for unge mennesker og københavnere, så betyder det at prisen er uden moms) men vaske ægte amerikanske dollars… Så det bliver nok ikke lige med det første at den 2 fod høje Monolith kommer til at pryde min lejlighed.

Fordømt.
Du har lige vækket en drøm i mig om at lære så meget programmeret, at jeg kunne skjule en mini-computer i en falsk monolit – og lade den bruge bevægelsessensor til meget lave at spille “Also sprach osv”, hver gang jeg gik forbi den.

Hvordan kan den være full of stars, når den har zero points of articulation? TMA-2 er en stjerneport, for pokker – Iøvrigt burde den retteligen hedde TMA-3. Altså: den er den der i begyndelsen (Dawn Of Man). Så er der den der på Månen: Tycho Magnetic Anomaly. Så er der den der ved Jupiter/Saturn (stjerneporten). Hvordan den så samtidig kan være en “Tycho Magnetic Anomaly”, når den befinder sig et vist antal millioner kilometer fra Tychokrateret, se det må mere finurlige hjerner så finde ud af. I romanen hedder den bare “Storebror” (hvilket måske er en henvisning til 1984, hm? “It’s watching you”!) Men måske tog den første til Månen, da den havde vist Moonwatcher, hvordan man laver trommesolo på et tapir-skelet (hvad tapirskeletter så ellers har at gøre på den afrikanske savanne)
Anyways: – jeg har en køkkenbordplade, i den helt rigtige uudgrundelige kulør, så det ku da være man skulle lave sig en nebengesjäft, ved at save resterne op i 1-4-9 og male bagsiden med tavlesort.

Jeg føler en sær skuffelse over, at vi valgte den forkerte bordplade her for et par år siden 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.