Dagen van gras, dagen van stro

Dagen van gras, dagen van stro

For noget tid siden (samtidig med “Hver morgen kryber jeg op fra havet“) læste jeg “The Best of R. A. Lafferty” (i parentes bemærket: en ubetinget anbefaling til den – Lafferty er berusende at læse). Samlingen er redigeret af Jonathan Strahan, der har ladet sig inspirere af Harlan Ellison og forsynet hver eneste novelle med et forord – og til tider et efterord. Hvert af dem skrevet af en anden person fra genrelitteraturen – bl.a. Ellison.

På siderne før “Days of Grass, Days of Straw” fortæller Gary K. Wolfe, at historien blev oversat til hollandsk og ad sære veje endte med at inspirere kunstneren Spinvis til sangen “Dagen van gras, dagen van stro” – og den type superkulturelle ringe i vandet skal da naturligvis også have lov at sprede sig i vores lille andedam. Så her er videoen til den:

0
Episode 135 – Leutebok og Latterlig Software Genfortalte hekse

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.