Dagen van gras, dagen van stro

For noget tid siden (samtidig med “Hver morgen kryber jeg op fra havet“) læste jeg “The Best of R. A. Lafferty” (i parentes bemærket: en ubetinget anbefaling til den – Lafferty er berusende at læse). Samlingen er redigeret af Jonathan Strahan, der har ladet sig inspirere af Harlan Ellison og forsynet hver eneste novelle med et forord – og til tider et efterord. Hvert af dem skrevet af en anden person fra genrelitteraturen – bl.a. Ellison.

På siderne før “Days of Grass, Days of Straw” fortæller Gary K. Wolfe, at historien blev oversat til hollandsk og ad sære veje endte med at inspirere kunstneren Spinvis til sangen “Dagen van gras, dagen van stro” – og den type superkulturelle ringe i vandet skal da naturligvis også have lov at sprede sig i vores lille andedam. Så her er videoen til den:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.