Sommerskole 2019 Carlsberg 1883 og Moderniteten

Sommerskole 2019 Carlsberg 1883 og Moderniteten

Denne gang drikker vi af årstaltsåsager en Carlsberg 1883. Vi går videre i Sommerskolen til Moderniteten (1848 – 2019) og tillader os at udnytte den mest hævdvunde ret blandt undervisere: at sige noget direkte forkert, men med stor selvsikkerhed, fordi vi nu engang står ved katederet (eller sidder med mikrofonen): vi hævder samstemmende, at Danmark næsten ikke har været i nogle krige siden 1848, hvilket en del nulevende veteraner nok vil være ret uenige med os i, og Mikkel siger heterogent i stedet for homogent (med starter med homonormativt, så det er helt forkert på mange måder). Sjusk, sjusk, sjusk. Til gengæld bliver vi meget uenige om nationalisme og afklarer, hvem af os, der er mest over 30.

Skriv til os med andre rettelser, ønsker eller forslag på ologavl@gmail.com eller på twitter på @ologavl

Næste uge er vi tilbage til det sædvanlige program.

0
Aliens-scifihaiku Cover-udgaver

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.