Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 24!

Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 24!

Til alle Superkulturlytterne derude: Gaven, I behøver og fortjener midt i juletravlheden.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Glædelig jul, og godt nytår fra Superkultur-podcasten!

2
Ghost in the Graveyard (2019) Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 23

2 kommentarer

“Man” HAR set opfordringen til at komme med forslag til tosserne. “Man” ejer ikke en twitteraccount, lisdan “Man” ikke har en fjæsbogprofil (man har dog en profil – det er når man vender/stiller sig i positur, men det er nu ikke noget at råbe “hurra” for). “Man” er heller ikke på LinkdIn, ej heller længere har “Man” aktive cv’er på diverse JobsIntra, og der findes ufatteligt få photoes af undertegnede på thewideworldweb. I det hele taget er “Man” en skarnsknægt.

Det skal – på den anden side – ikke forhindre, at foreslå tosserne (idet man høfligt – men bestemt – insubskriberer sig selv, i ens egenskab af både “Fast Skribent” og “Lytter Henning”), nogle flere holmgange med det ‘patafysiske, nogle intime omgange med det sciencefictionelle samt nogle sociokulturelle punktnedslag ifht den postmodernistiske verdensoptik. Med andre ord: – mere af det samme, bare med højere frekvens.

Umiddelbare forslag er:
1. Hvem var Alfred Jarry – og hvorfor?
2. Hvad er der med det dér Dystopi – hvorfor er det sjovt?
3. Findes virkeligheden – og hvorfor ikke?

mvh lytterhenning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.