Heksejagten må vente

Bare en hurtig besked til vores podcastlyttere: Vores juni-afsnit om hekse i superkulturelt perspektiv er desværre forsinket. Det blev indspillet i god tid til at komme i cyberæteren inden Sankt Hans, men min computer havde andre planer. Den der gamle traver med at tage mange og hyppige backups? Jep, den skal jeg stadig have internaliseret.

Efter en uventet genstart har jeg brugt weekenden i forsøg på at gendanne arbejdsfilen, men det ser ud til at jeg må starte fra de rå optagelser igen. Udsigten til at lave det samme arbejde én gang til er ikke særligt motiverende, men jeg skal have afsnittet klart så hurtigt som muligt, om ikke længere ligefrem aktuelt.

Hav en god Sankt Hans, og brænd nu hellere en Trump-dukke af end en heksefigur!

1
Episode 95 – Vuur en Vlam og Kropsforskrækkelse Advantageous

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.