Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 17

Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 17

Der er tid til den sidste etape i Superkulturs rigorøse testsmagning af julebryg, og kan man afslutte denne øliade med andet end en øl så sort som døden? Det er Midtfyns Bryghus, der har stået for dagens Grim R.I.P.A, en rugbaseret IPA- og stout-bastard.

Det kan jo kun lede værternes ensporede tankebaner til dødsskikkelser i populærkulturen, og derfra via Jack Kirbys New Gods til nordic walking.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Dagens kalendergave

Dagens gave er af den musikalske slags – det er nemlig Susan von Magius, som du kan høre (i podcasten) synge Let it snow med ny tekst, så der i stedet er tale om det postnukleare kvad Let it glow. Det er julelyset varme, radioaktive skær sat på musik.

Susan kan du også følge på Susanvonmagius.dk – og så lovede vi at poste hendes sang til romanen Jeg er Albert Storm. Det er måske ikke jul, men der er dog en ø, som forsvinder i de snehvide tåger:

De løse links

You heff sunk my bettleship.

TERRY PRATCHETTS VERSION AF DØDEN.

Neil Gaimans version af døden i Sandman-serien er sådan ubehageligt goth chic pinup-agtig:

Jack Kirbys New Gods, som Ava DuVernay pt udvikler til filmatisering: The Black Racer kommer skøjtende (skiende?) ind øverst til venstre for midten…

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

0
Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 18 Værkstedsjul!

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.