“Genfærdet i Langgade”, af Hans Jensen

“Genfærdet i Langgade”, af Hans Jensen

Her graver Janus en gammel dansk bog med spøgelseshistorier frem, og så viser forfatteren (angiveligt også kendt for Fordømmelseslæren) sig at være far til Johannes V Jensen. Ingen steder kan man være i sikkerhed for litteraturen! “Genfærdet i Langgade” er fra Spøgeri (1899).

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY-NC-SA).

Vores intro-speak er bearbejdet fra HF Feilbergs Jul, bd. II. Udtoningsfanfaren er fra en drive-inbiograftrailer.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

0
Spøgelser af forgangne afsnit “Julens løndom”, del 3: De dødes julenat

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.