Superkultur indtager Art Bubble-festivalen 2021

Superkultur indtager Art Bubble-festivalen 2021

Vi har forlængst annonceret det via twitterkontoen, men skal vi da formalisere det her i det superkulturelle hjerteland: 17.-19. september i år vover vi os ud af vores coronaskjul, forsvarligt vaccinerede, for at deltage i tegneseriefesten Art Bubble i Aarhus!

Udover at have sikret en stand — hvor vi skal prøve at have noget salgbart til rådighed, men som primært bliver mødeplads og snakkeklub for Superkulturs Venner — har vi også tiltusket os sceneplads til at indspille vores podcastafsnit nr. 100 foran et rigtigt, levende publikum under festivalen. Podcast-værterne Anna, Janus og Allan stiller op i deres stiveste merchandise for at akavet socialisere med nørdsfæller.

Ude af syne, ude af sind: Usynlighed i superkulturen
18. september 12.30-14.00
Dokk1, Lille Sal

Bemærk: Der er fri adgang til festivalen og arrangementer, men begrænsede pladser til vores liveoptræden!

Når nu vi for en gangs skyld stiller os til rådighed, ikke bare for publikums øregange, men også jeres øjne, har vi valgt at benytte lejligheden til en undersøgelse af emnet usynlighed i superkulturen. Vi giver os i kast med eksempler fra fiktionen, fra den usynlige mand, over Harry Potters usynlighedskappe, til diverse cloaking devices i Star Trek — og helt ud i virkeligheden til spørgsmål om synlighed og repræsentation, magt og afmagt.

Det er selvfølgelig grænseoverskridende, dels at optræde live med podcasten, dels for første gang nogensinde at være alle tre i samme rum mens vi indspiller… Janus og Anna har ikke engang mødt hinanden endnu. Derfor håber vi at flest mulige lyttere vil komme og gøre det til en helt særlig oplevelse i godt selskab!

1
Mellem bygrænsen og bøhlandet Episode 148 – All the Way og Mælketermometerets Æstetiserende Effekt

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.