Mellem bygrænsen og bøhlandet

Mellem bygrænsen og bøhlandet

Efter nogle uger udenfor lands lov og ret, vender både Anna og Allan tilbage fra sommerferie — lige som Janus skal til at koble af fra sit arbejde. Heldigvis kan deres (baserede på sande) historier afskrække ham fra at rejse på landet… eller er det allerede for sent? I dette afsnit kigger dine værter på feriemotiver i Superkulturen, fra Cabin in the Woods til Hobbitten og Withnail & I. Det bliver en samtale med flere hårnålesving og vildveje end Margueritruten.

Og så har vi en stor begivenhed at annoncere: Nej, vi er ikke gravide, men vi optager simpelthen vores 100. afsnit live på Art Bubble-festivalen i Århus næste måned! Superkultur har desuden en stand på festivalen, hvor vi glæder os til at se og snakke med så mange lyttere som har tid til at kigge forbi. Uh, hvor vi glæder os!

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Omtalt i afsnittet:

Der må være gået en halv sommer uden at vi har glædet os højlydt til den nye Dune-filmatisering…!

Og de løse(re) links:

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

2
Episode 149 – Elmegade IPA og Den Bob Dylan-Formede Elefant I Rummet Superkultur indtager Art Bubble-festivalen 2021

2 kommentarer

Henning Andersen

Ideer til Art Bubble : Standen skal selvfølgelig hedde “*Patafysisk hjælp Pi ører”. Der skal selvfølgelig være en fotostat med Ubu Roi, hvor man kan tage en selfie, evt. sammen med én af standens bestyrere.
Og nu hedder det jo Art Bubble, så man får naturligvis et skilderi med sæbebobler, i forskellig farve, pustet på akvarel-papir og signeret af “pusteren”.
Så er der også den superkulturelle badevægt, og ifht hvor “den besøgende” lander, får den besøgende et svar udfra en liste. Spørgsmålet er ligegyldigt. F.eks. forestiller jeg mig, at svaret til mine 72 kilo på den superkulturelle badevægt kunne være: “Et slidigt gravben vridrede på 42”
‘Ip, ‘ip, ‘urrah!

hilsen Henning, tak for de gode forslag

Avatar photo

Så er den weekend saftsuseme planlagt! Tak for forslagene, Henning – vi tjekker lige priser for fotostater af os alle tre, vi kan stille op, når vi holder frokostpausen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.