Valentinsdag i Superkulturen

Valentinsdag i Superkulturen

Yes sir, der er også Valentins Dag i Superkulturen.

Det er ikke lige til at finde gode romantiske film, det er ofte klichefyldte Hallmark film eller kedelige romantiske komedier. Så derfor skyndte jeg mig at lave en liste. Min google-fu er stærk, så det kan ikke være så svært. 

Audition

En japansk romance film, perfekt til den der hyggelige date på sofaen.
Shigeharu Aoyama er en enkemand der savner en kvinde sit liv. Så fremfor at gå på tinder eller cruise sleazy barer, arrangerer han en audition til et fake tv show. Han møder den kønne Asami, og bliver straks interesseret i hende. Han kan dog ikke finde nogle af de referencer der er på hendes CV… men det betyder sikkert ikke noget. I hvert fald tager de på dates og de indleder et forhold sammen.
Japansk feelgood film hvor man rigtigt kan hygge i sofaen med sin partner, mens man hygger to the max.  

Midsommer

Her har vi klassisk hygge og romance fra broderfolket på den anden side af Kattegat. Eller det er en amerikansk romance film, men den foregår i Sverige.
Dani, som er en universitetsstudent, bliver super traumatiseret da hendes søster Terri begår et mord/selvmord på sig selv og sine forældre. Heldigvis er hun i et stabilt og godt forhold med Christian. Han og nogle venner bliver inviteret til et svensk samfund langt, langt væk fra Stokholms stenbro. Han beslutter sig for at tage Dani med, så hun kan få en hyggelig sommer. Og det bliver virkelig en spas sommerferie i europa for de unge amerikanere. Der er dømt ferie hijinks og festlige forårsritualer.

Society

Så er vi i Beverly Hills. Den unge teenager Bill Whiteny stoler ikke på sin rige familie. Han tror at deres rigdom gør dem ude af stand til at forstå den almindelige amerikaner. Til alt held opdager han at der ikke er noget om snakken. De forstår så glimrende, hvad der får hjertet til at banke i en red blooded amerikaners brystkasse. Patriotisme og nationalisme selvfølgelig. Men, det her er en romancefilm, dampende hed, så bedst at sætte den på efter børnene er gået i seng. Den slutter med en jævnt erotisk omgang, hvor man virkeligt kan se mænd og kvinder smelte sammen (for nu at være lidt poetisk, når man skal snakke om sex).

Jeg har ikke lige fået dem set endnu, men når min date kommer forbi i aften, så skal det være. Jeg tror vi ser dem i ovenstående rækkefølge – så er jeg sikker på at stemningen bliver god.

2
48 timer i Massachusetts-havet Episode 256 – Thyras Bryg Imperial Stout 2023 og En Imponerende Skillevæg

2 kommentarer

Bwahahaha – Simon, du får mig næsten til at ønske, at jeg var ung og single og skulle imponere en dame med min filmsmag.

Hæhæ, yeah 🙂 Af de tre film kommer jeg helt sikkert aldrig til at se Audition. De klip jeg har ser derfra er jævnt foruroligende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.