Twin Peaks

Twin Peaks

Jeg var på ingen måde imponeret over den nye sæson. Det virkede som om Lynch havde for lidt materiale, og bare trak alting i langdrag. Mine forventninger var enormt høje, men sjældent har jeg følt mig så meget taget ved næsen.

Der var nogle vildt fede ideer i den. Der var mange ting der var enormt lækkert og cool. Men der var endnu flere ting, der bare var trælse. Det virkede som om det meste af det originale cast, mest bare var med som fan service. Historien var rodet og sær. Jeg hadede Duggie karakteren.

Well, for at ikke alting skal blive for trist, så er her et sjovt billede. Et lækkert lille “what if” – hvis nu Lynch en dag besluttede sig for at genindspille Ondskabens Hotel og skruede vanviddet op på 11.

2
Scifihaiku Scifihaiku

2 kommentarer

Jeg har ikkeset de nye Twin Peaks – lidt fordi jeg er bange for, at de ikke ville kunne leve op til forventningerne; men også fordi jeg ville skulle gense de originale først, og hvad nu hvis de heller ikke levede op?
Men en Twin Peaks/Shing-crossover, hot damn, det kunne jeg godt være med op. Særheden skruet op på 11.

Simon Aakjær Johannesen

Jeg genså det meste af de gamle for noget tid siden, og synes egentlig det holder ganske godt. Jeg gik lidt død i den i sæson to. Dog kan jeg godt mærke at teenage/high school dramaet som Bobby, Donna og Audry repræsenterer, føles lidt langt væk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.