En picnic i vejkanten – lidt for tæt på virkeligheden

En picnic i vejkanten – lidt for tæt på virkeligheden

Dagens overskrift: Tjernobyl brænder – og folk klandrer en scifi-kult.

As often happens with wildfires, the cause of the blaze is not entirely clear. But in a truly strange twist, many in the region blame people who call themselves “stalkers,” inspired by characters in the classic science-fiction novel Roadside Picnic published back in 1972, in the Soviet era, by authors Arkady and Boris Strugatsky.

Udover den sensationelle overskrift er det en god artikel, der også fungerer som foder for min dårlige samvittighed over aldrig at have læst bogen. Den er i forvejen i fuldt flor, efter den har været i SCIFISNAK og er blevet udgivet på dansk af forlaget Kosmos.

0
Ringu (1998) Manden som træerne elskede

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.