På sporet af Lovecraft

På sporet af Lovecraft

Man skal jo huske at dele, når man finder noget godt – så det vil jeg fluks gøre: På sporet af Lovecraft er en rimeligt ny podcast, hvor Merlin P. Mann og Dennis Jacob Rosenfeld læser sig igennem HPLs forfatterskab i kronologisk rækkefølge. Jeg har hørt første afsnit – og mens en del af mig tvivler på, hvor meget mere man kan sige om Lovecraft i det hele taget, så er der ingen tvivl om, at de to er vidende og spændende fortællere, så den har fundet sig en plads i min podcast-app – på køl ved siden af Dr. Muñoz mælken.

Som det åbenbart er tiderne, lader På sporet af Lovecraft ikke til at have en hjemmeside, men kan naturligvis findes i diverse podcast-lagre, f.eks. her.

På sporet af Lovecraft-logo
11
Episode 260 – Kaiserdom Dark og Billig Mad – Are you prepped or not?

11 kommentarer

Når denne bliver vist på Mastodon, kan man ikke se, at Dr. Munoz er streget ud, hvilket ændrer meningen af den sætning noget, vil jeg mene.

@janus funfact: Jeg lavede et par udgaver af månedsbladet for Merlins rollespilsklub tilbage i slut 1980’erne. Så vidt jeg husker hed klubben: Forenede Rollespillere i Nordsjælland 🙂

“Det her kan ikke gøre een sindssyg hvis man er ved sin fulde fem”

Man har grundlagt verdensreligioner på mindre indhold 😀

Det er en lækker podcast! Jeg er et par afsnit inde i den.
Full disclosure: jeg var engang med i rollespilsforeningen RUM. Rollespillere Under Midtjylland. Og vi var ikke engang bosat i en kælder.

Haha, perfekt.
(Og det var vist også dig, der pegede mig på sporet af… På sporet af Lovecraft )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.