Dan Abnett: Guns of Tanith

Dan Abnett: Guns of Tanith

Guns of TanithEPISKE SLAG OG GEDIGNE TÆSK. Som det er kendetegnet for Mr. Abnett, kastes vi i dette fjerde bind af “Gaunts Ghost” serien, lige ind midt i en forrygende kamp/trænings scenen.

Regimentet “Tanith, first and only” har fået til opgave et befri en af de kaosbefængte byer på planeten “Phantine”. Byens beliggenhed gør, at vores elskede helte er nødt til at påbegynde deres invasion, med en noget hasarderet landgangsmanøvre. Historien er lige så ligefrem som Abnett’s historier altid er, men det er topunderholdning. Den indeholder alle de klassiske elementer, som Abnett er så fantastisk til at indfange.

Abnett er nok mest kendt for sin skildring af kampscener, og “Guns of Tanith” indeholder nok nogle af de mest episke/malende og erindringsværdige “last stands” som jeg nogen sinde har “overværet”. Abnett er ubetinget fremtidskrigens, uberegnelighedens og heltegerningens mester.

Er man til heroiske fortællinger, hårdkogt action fra side ét og down-to-the-nitty-gritty science fiction, så er “Guns of Tanith” et fremragende valg. “Guns of Tanith” kan læses som selvstændig bog, men der er ikke tvivl om at man får mere ud af plottet hvis man har læst de tre forudgående i serien.

I ØVRIGT

Denne anmeldelse har tidligere været publiceret på Emiliussens Reviderede Hyggekrog

Dan Abnett på FantastiskLitteratur.dk

0
KK Santos: 2013 – en fortælling om 3. verdenskrig Neal Stephenson: Cryptonomicon 1: Enigma

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.