En ærlig påhængsvogn Scifihaiku

4 kommentarer

En parasitbog, der udklækkes, hvor der er mange bøger, men ingen bibliotekar til at luge ud i dem. Den har ingen egen identitet eller handling, men vokser og overtager andre bøger. “Resistance is futile. We are the book!”

Haha, fra lektøren: “God gammeldags tju-bang thriller om en jumbojet der nægtes landingstilladelse over det meste af kloden, fordi passagererne måske er bærere af en hyperdødsensfarlig virus. Som om det ikke var nok, forfølges flyet desuden af en terrorist-jetjager.”
En terrorist-jetjager – jeg elsker, når forfattere bare slår koncepter mod hinanden og ser, hvilke der hænger sammen til sidst. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.