Sommerskole 2019 – Ørbæk Orm og Middelalder/Renæssance

Sommerskole 2019 – Ørbæk Orm og Middelalder/Renæssance

Sommerskolen fortsætter! I denne uge tackler vi Middelalderen og Renæssancen samlet – 1200 år, der var væsentligt nemmere at tale om for 40 år siden, hvor alle mente, der ikke skete noget i middelalderen. Ud over at placere Det Stor Skisme helt korrekt og en måske noget ekspansiv tidsmæssig definition af vikingetiden går det dog alt sammen. Skriv ind med kommentarer eller opfølgende spørgsmål, så tager vi det efter sommeren er ovre!

Mail: ologavl@gmail.com / Tweet: @ologavl

0
Prøv at huske ikonoklastisk infundibulum

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.