Superkultur præsenterer: Eksperimenterne på Crackwell Hill

Et særligt lille afsnit af Superkultur-podcasten, måske endda begyndelsen på noget nyt. Men lige præcis hvad for noget nyt? Det kan du være med til at bestemme.

Janus er gået på strandhugst på kanten af ophavsrettens vilde hav og har fundet en novelle, han synes, I skal høre: Eksperimenterne på Crackwell Hill af Arthur Christensen. Det er lidt gammelt og lidt støvet, men stadig, på sin helt egen måde, ret underholdende. For at sætte dig selv i stemning kan du læse Christensens beskrivelse i Salmonsens Konversationsleksikon fra 1916 (det er online her, hvis du ikke lige har det stående i hylden).

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

De løse links:

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og julehilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

Comments

 1. Henning

  Hæhæhæ! “Synecdoche Versailles”
  Der er noget “Tlön, Uqbar, Tertius Orbis” eller “Camp Consentration” over første halvdel – det er sgu godt gået. Anden halvdel er måske lige tung nok i sin satire. Men moletjavsen har da ihvertfald rigtig godt af, at blive hevet frem i lyset (lyden) – så det var ikke en strandvasker, Janus fandt, men derimod en flaskepost med skatte(!)kort, så tak for det.

 2. Allan Haverholm Post
  Author
  Allan Haverholm

  Skal vi tage hul på forslagsrunden om, hvad den nye podcast skal hedde?

  Jeg ved fra vores samtaler, at Janus flirter med navnet “Flogiston” i en eller anden form, men det betyder jo ikke, at det skal stå uimodsagt. Skal det være antikt, kan man starte med “Liber apertum”, som betyder “åben bog”, og podcasten kommer jo til at bestå af værker i public domain.

  Men nu sætter jeg bevidst en lav standard for forslag, for at andre ikke skal føle sig overbudt fra starten 😛 Hvad har de andre læsere i ærmet?

  1. Allan Haverholm Post
   Author
   1. Henning

    “Flaskepot og de syv ølkapsler”?

    Næhe, du! Skuffeselskabet “Dimitrios Phlogiston and Hadrian Vril inc.”! Eller hva’ mæ “Latrokemi”? Så kan man – udover Alfred Jarry – også lige hive Gene Wolfe på banen, med hans “Latro-suite”, om en græsk soldat, der er nødt til at læse, hvad han skrev igår, for at forstå hvad fanden han skal mene idag –

    (jaja, jeg ved godt det ikke er et “L” – ro på! … hæhæhæ)

    1. Allan Haverholm Post
     Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.