Superkultur x Øl & Ævl, del 1

Superkultur x Øl & Ævl, del 1

Mens andre lå og sov, lagde de flinke podcastere fra Øl & Ævl det første af vores to crossover-afsnit på nettet:

Sammen med Øl & Ævls Mathias og Mikkel drikker jeres Superkultur-værter, Janus og Allan, en Blå Chimay — og pludselig bliver samtalen… Ej, den var allerede hyggelig, men den skræver lidt bredere? Fra den spanske inkvisition, over naturvin til generationsskellet mellem podcastere og Youtubere, intet mindre kunne gøre det!

Anden del af Øl, Ævl og Superkultur-crossoveren lander her i feeden senere på ugen, når Mathias og Mikkel gæster Superkultur-podcasten til en snak om problematiske kunstnere!

3
6-Headed Shark Attack Open hailing frequencies

3 kommentarer

Henning siger:

For en 30 års tid siden kunne man bestille “en zoologisk have” på visse københavnske værtshuse. Den bestod af en Bjørnebryg, en Elefantbajer og en Giraf-øl.

Det eneste der drikkes i “Thorfinn”, udover bajere, er toddy – fordi Thorfinn har fundet en tønde, der stadig indeholder rom, og én af hans venner har noget rødvin.

Deleurans “Danmarkshistorie” burde gennemføres – jeg ville elske at se hans udgave af Chr.IV eller Churchill. Jeg tror bare ikke rigtigt på projektet, for hvem faen – Jesper er ikke en tilstrækkelig god tegner. Nåja – det er jeg heller ikke, så det er ikke med den på.

Rosengården er grimt, Allan. Men har du været ude og se Hyllie, ved vandtårnet? Det er væmmeligt.

Youtubers! Min svigersøns nevøer er mange-millionærer på et eller andet you-tube-noget. Det blev de, da vi var 16-17-år. Og så købte de et hus til deres forældre. Nu er de 20 – og taler ikke længe sammen, fordi de ikke kunne blive enige om grunkerne! Fantabuløst!

ølkultur og superævl!

& velkommen i herreværelset. Jaja; den var god at høre på til opvasken 🙂

hilsen Henning

[…] Superkultur og Øl og Ævl fortsætter! Du kan lytte til Allan og Janus’ besøg i Øl og Ævl her. Denne gang gæster Mikkel og Matthias så Superkultur-podcasten for en diskussion om problematiske […]

[…] er den ene halvdel af podcasten Øl & Ævl, som havde et kosmisk sammenstød med Superkultur-podcasten over tre afsnit sidste år, og sendte et brev til julemanden under […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.