Allehelgens gengangere, 7: “Løftet, der holdtes” og “Løftet, der brødes”, af Lafcadio Hearn

Allehelgens gengangere, 7: “Løftet, der holdtes” og “Løftet, der brødes”, af Lafcadio Hearn

Kan man høre den samme podcast to gange, eller bliver den bare en skygge, måske endda et spøgelse af sig selv for hver gang man lytter til den? Det stykke lommefilosofi er bare dække over, at Superkulturs podcastredaktion er kommet til kort overfor oktober måneds afsnit.

I ugerne op til allehelgens aften (også kendt som Maskernes Nat) genudsender vi derfor crémen af de public domain-spøgelseshistorier, som tidligere blev udsendt som del af vores julepodkalender 2020. Se de oprindelige show notes for flere detaljer!

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

0
Shin Ultraman (2022) Star Trek: Kager, S2 Ep10

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.