Ved vanviddets klippebord

Ved vanviddets klippebord

Alle elsker et blooper reel — i al fald alle værterne i Superkultur, som har trawlet alle optagelserne til de foregående afsnit igennem for at finde deres mest åndssvage udtalelser. I læste rigtigt, der er endnu værre pladder i arkiverne, end I tidligere har måttet lægge ører til! Resultatet et et krybende kaos på dørtærsklen til rummet uden farve. Eller noget. Lyt afsnittet til ende for værternes uforbeholdne undskyldning.

Fjollerierne mildnes lidt af en Google-assisteret udtalevejledning i forfatter- og tegnernavne, og afgørelsen af sidste afsnits haikukonkurrence. Hvem er den heldige vinder af forlaget Superkulturs efterårskollektion — eller skulle vi sige “vindere“? Spændingen er ulidelig!

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

De løse links:

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

9
En til fantasy-folket! Sci-Fi High

9 kommentarer

YES! Jeg vandt! JEG VANDT – se mig, rør mig! – cos I is the Champion; I is the champion, no time for losers, cos I is the champion (fise rundt i store cirkler i to minutter og modta folkets (yiipiih-kay-ay-motherfuckers) ubetingede hyldest) – of the wooooooorld! 😀 & “hej tabere!”

Bring me my broadwords … øhm, my broadsword – eller …. – noget …

Who is the boss of you? I is the boss of you (Mir Yannick – Grand Inquisitor) – hæhæ

Nåmmen iøvrigt tror jeg nu godt man ku ha sådan en permanent “jeg tror du har ret”-jingle; helst indsat, hvor det tydeligvis ikke er tilfældet.

Mht. jeres “øhm,erh, æhhe…” – rap. Altså den er familie med data-digte fra ’70’erne eller Jørgen Nash’es spruttende dadaistiske performancer.

Den KORREKTE udtale af navne skal man tage sig let, så længe referencen er iorden. Personligt aner jeg ikke hvordan man KORREKT udtaler: Coelho, NaiPaul, Cixin, Scyoc, Joshi eller Tolkien, for den sags skyld: – er det “Told-ki-æn”, “Tol’kjen”, “Tol-key’n”, “Tol-keen’n”? Og er det så “Røjel”, “Roy-el” (Supermans bedstefar), “Ro-øjl”? Vi ved det ikke 🙂

Hvorfor hedder alle forfattere ikke bare Hans Jensen? Det er sgudda til at ha mæ a gøre

Men altså: – Jeg vandt, jeg vandt! I got the power! These boots are made for walking … yakka, yakka, yak, vamos a la playa!

Avatar photo

Det er godt at se, du er en storsindet vinder, Henning…

“Jeg tror du har ret”-samplen bliver der nok rigeligt behov for når vi en skønne dag skal diskutere ’60er-Star Trek. Jeg har undveget emnet så vidt muligt — når jeg altså ikke har deltaget i haikukonkurrence med overlagte hib til Janus…

Det er godt med dig, Sure Rønnebær! There can be only One: I am immortal; inside me runs the blood of kings; no-one can be my equal, I is the princes of the Universe –

Sig mig: – hvad er det dér med Star Trek? Hvorfor er den gang pap-masje (papier-maché) interessant? Altså, jeg ved godt der er “trekkies” i nærmeste luftlag, men i hvilket kvalitativt omfang adskiller Star Trek sig fra Space:1999 eller Galactica eller Red Dwarf? Eller doktor Hvem?

Hvad kan man – præliminært – sige om Star Trek, der skulle gøre en “debat” på Superpodcasten interessant? Hm? I dare you!

Avatar photo

Okay, jeg trækker lige en streg i sandet ved at kalde hinanden navne. Om I to har en varm og uforbeholden omgangstone udenfor herværende kommentarspor, det kan jeg ikke vide, men lad os holde et niveau der også står sig i skrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.