Status over T-shirtøkonomien

Som tidligere nævnt har vi oprettet en webshop, hvor vi med mindst mulige anstrengelse kan tilbyde vores åndssvage slaglinjer som T-shirts, kaffekopper og forklæder. Lidt overraskende har flere af jer endda været så søde at handle i butikken, og det er jo omtrent samme bekræftelse, som når nogen griner med af ens vittigheder:

Og vi har fortsat med at fylde nye motiver på shoppen, vel vidende at vores lyttere og læsere på ingen måde kan have råd til at købe det hele. Det gør ikke noget, det er ikke drivkraften i projektet! Men der er altid den der snigende bismag af arbejde, når skidtet skal promoveres, så vi har ikke været gode til at opdatere her på siden, når der kommer nyt. Derfor kommer et mindre læs her, som ikke er blevet pushet i andre sammenhænge:

… så nu har vi vist gjort vores for at gøre opmærksom på udbudet. Efterspørgslen er indtil videre mere tvivlsom, men måske en eventuel indtjening kan være med til at betale serveromkostninger hen ad vejen, eller dette års julefrokost 🙂 Du finder butikken og alle vores kollektioner her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.