Gamificerende trolde

Den nyeste runde af giftig fandom: Du er da ikke lesbisk nok til at spille Batwoman.

[hjertensdybt suk]

Men det mindede mig om dette velskrevne indlæg på John Scalzis blog forleden: The Gamification of Rhetoric

It’s really frustrating to me that more people don’t understand that racist/alt-right people have gamified their rhetoric; they’re not interested in discussion, they’re slapping down cards from a “Debate: The Gathering” stack, and the only goal is taking heads.

They gamify their rhetoric because essentially this shit is a low-stake game for them, whereas for other people it’s their actual lives. That’s an advantage they have. If they lose, they shuffle their cards and go on to the next thing. If others lose, their life takes a hit.

Det er fristende at tænke på alt-right er en indkogning af fandoms scorecard crew til blot card crew.

2
SÅ LÆNGE JEG LEVER Mars-scifihaiku

2 kommentarer

Avatar photo

Jeg tror det er knivskarpt set, og den mentalitet er med til at forklare den amerikanske alt.højres ræsonnement for den nyligt åbnede jagtsæson på Trumpkritiske kendisser som James Gunn – sandkasseargumentet at “hvis de [dvs den indbildte venstrefløjssammensværgelse] kan få Roseanne pillet af æteren fordi hun tweeter noget racistisk, så kan vi osse finde noget snavs på dem [dvs enhver som taler imod Kekistan-gruppetænket]”.

Ja – det er perfekte eksempel, som jeg af en eller anden grund ikke så den blinkende ring omkring. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.