Æ YwlQuest, kapitel 10: Mmm, velfærdsstaten!

Æ YwlQuest, kapitel 10: Mmm, velfærdsstaten!

Resumé

Vores uheldige helte forvilder sig til Mariager, orkernes lavborg. I deres fortvivlede flugt fra havnebyens umenneskelige svinebæster bliver selskabet drevet til vanviddets grænser, og deres egne, laveste impulser. Heldigvis er Mariager fjord så lavvandet, at de kan vade til den anden side. Men her venter et regiment diskussionslystne socialdemok-haier dem!

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Doom scroll

Juleknægte i spil:

  • Guitar
  • Gesundheit
  • Dambrug
  • Teitur

Om Julekalenderen 2021

I dette års julepodkalender betaler Superkultur-podcasten af på gælden til barndommens TV-julekalendere — i fri fortolkieng, og naturligvis uden skelen til andre episke æventyr om ringen. Følg sagaen om julemanden Grandalf, nissen Himbo Sadsaggins og et vekslende antal islandske juleknægte hver dag op til juleaften, når værterne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm improviserer en ny episode, bistået af vilkårligt hjemmebryggede rollespilsregler.

Julepodkalenderens intromusik er en bearbejdet version af Ergo Phizmiz’ David Niven death dance. I dette kapitel har vi desuden brugt musik af Antonio Bizarro.

0
Æ YwlQuest, kapitel 11: En sang om Rød Aalborg og issyle Æ YwlQuest, kapitel 9: Skyggen over Mariager fjord

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.