Four flies on grey velvet (1971)

Four flies on grey velvet (1971)

TMDb

Trommeslageren Roberto kommer af vanvare til at dræbe en mand, og snart dukker fotografier af hændelsen op i hans hjem. Nogen i hans omgangskreds begynder at dræbe hans nærmeste, og både paranoiaen og forviklingerne stiger.

Dette er ikke Dario Argentos bedste film, men dog fra en periode hvor instruktøren endnu sprudlede af energi. Subplottet om detektiv Arrosio er som sin egen isolerede skæbnefortælling i en ellers løbsk giallo.

6/10★

0
Coldheart Canyon Linkdump: Frankenstein og det holografiske univers

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.