Pin (1988)

Pin (1988)

TMDb

Dr Linden (bug)taler med sin anatomiske model. Det gennemsyrer også hjemmet, som han styrer med hård hånd. Datteren Ursula gennemskuer hurtigt at Pin er faderens fantasiven, men hendes bror Leon hales ind i vrangforestillingen, og da forældrene dør i et biluheld flytter Pin ind i stedet.

Pin er en af de mere originale psykologiske horrorfilm jeg har set i lang tid — omend jeg skal være ærlig, min opfattelse af “original” er sikkert andres “helt ude i hampen usmagelig” — og skuespillerne sælger virkelig den barokke præmis. Lidt af en glemt perle.

7/10

0
They cloned Tyrone (2023) Seed of darkness (2006)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.