They cloned Tyrone (2023)

They cloned Tyrone (2023)

TMDb

Det er anden gang på et døgn, pusheren Fontaine render alfonsen Slick på dørene for at inddrive sin gæld, men i mellemtiden er Fontaine altså blevet dræbt af rivaler. Snart er Slick, Fontaine og sexarbejderen Yo-yo på sporet af en underjordisk kloningssammensværgelse.

Hvis filmens centrale trekløver lyder politisk ukorrekt, viser det sig efterhånden for dem selv og publikum, at stereotyperne løber dybere end som så. …Tyrone spinder sit eget, underholdende og subversive narrativ over sammensværgelsestroper uden selv at falde i kaninhullet.

Et usandsynligt mix af John Carpenters They live i ghettoen og Jordan Peele’s Us spillet som en komedie, sat til et velfungerende blaxploitation-soundtrack.

8/10★

0
The running man (1988) Pin (1988)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.