Episode 251 – Cat Daddy og Sweet Love, Renew Thy Force

Episode 251 – Cat Daddy og Sweet Love, Renew Thy Force
Episode-251-Cat-Daddy-og-Sweet-Love-Renew-Thy-Force

Episode 251 – Cat Daddy og Sweet Love, Renew Thy Force

Nyt år, ny vært! Altså, ikke på podcasten, men ny vært FOR podcasten – nemlig Superkultur.dk! Der er forhåbentlig ingen afbrydelser i feedet på diverse podcast-apps, men man kan nu ikke længere lytte direkte på Soundcloud, men i stedet på Superkultur.dk. Vi gennemgår også vores nytårs ikke-forsæt fra sidste år – hvem mon der vinder? – og snakker en hel del Shakespeare. I anledning af, at Mathias jo nu er landet sikkert i rollen som Far Igen, drikker vi en Cat Daddy fra Beer Tree Brew – og den er dejlig!

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=suQuldWA1Mw

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Mikkels ikke-forsæt for 2023:

  1. Jeg vil se mindst 12 klassiske film med min ældste søn
  2. Jeg vil have mindst et digt indsendt til et tidsskrift eller en bog til et forlag
  3. Jeg vil lave og/eller spise mindst en ny ret om ugen
  4. Jeg vil spille flere nye spil end gamle spil

Mathias’ ikke-forsæt for 2023:

  1. Jeg vil skrive et værk på farten under pendlerturene
  2. Jeg vil lave en brugbar eddike – formodentlig af løgvinen
  3. Jeg vil lave et kartotek over mine bøger – alt har sin rette plads og alt skal på rette plads
  4. Jeg vil lave en adaptation af et elizabethansk stykke til radiodrama (skriftligt)
  5. Bonus-point: Lavede jeg en vin, jeg var stolt af i 2022?

Og her er billedet af Mathias og Mikkels’ elskovsbarn:

1
Nu med 100% mere Øl og Ævl Ørn

1 kommentar

Janus siger:

Med al denne snak om bøger i afsnittet er man jo næsten fristet til at komme med et bogforslag – noget, der passer til øllen, en slags litterær sideret. Og med en øl ved navn Cat Daddy må det næsten blive Kristen Roupenians novellesamling “Kattemenneske”, Hvoraf den meget omtalte titelnovelle kan læses her: https://www.newyorker.com/magazine/2017/12/11/cat-person

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.