Nu med 100% mere Øl og Ævl

Nu med 100% mere Øl og Ævl

Superkultur har længe haft et kammeratligt samarbejde med de vidende værter på Øl og Ævl-podcasten: Superkulturs egen, nu dvælende podcast holdt en regulær multivers-crossover med dem for nogle år siden, og Mikkel Lodahl har haft gæstespots både i vores corona-transmissioner samt en livlig diskussion om Star Trek og Berlinmurens fald.

Ja, og såvel Henning som jeg selv har jævnligt sendt lytterhenvendelser til Øl og Ævl — der er et vist fælles segment og en eksisterende synergi, som markedsstrateger kunne ville udtrykke det. Derfor var det naturligt for os at fare i blækhuset, da Mikkel og Mathias i et afsnit sidste år luftede tanker om at flytte deres samtaler fra platformen Soundcloud.

Superkultur er et erklæret socialt damp-netværk à la web 2.0, hvor godtfolk skriver mere eller mindre begavede ting til hinandens forhåbentlige underholdning, og Øl og Ævl har som sagt været i vores udvidede kredsløb i flere år. Hvad er mere naturligt end at invitere dem helt ind i Superkultursfæren?

Gennem juledagene har vi lagt hele Øl og Ævls bagkatalog (alle 280 afsnit!) på Internet Archive, og importeret dem tilsvarende som indlæg her på sitet. Mikkel og Mathias’ ugentlige podcastafsnit bliver fremover udgivet på Superkultur, og vi glæder os til at have dem med på holdet.

Er du en trofast Øl og Ævl-lytter burde du fortsat kunne følge samtalerne på samme feed som før, takket være lidt redirect-magi. Nytilkomne kan abonnere på podcasten her.

Velkommen til Superkultur, Øl og Ævl!

9
Når de døde rejser sig Episode 251 – Cat Daddy og Sweet Love, Renew Thy Force

9 kommentarer

Avatar photo

Mange tak! Vi glæder os til at forpeste feedet med vores ævl og de øl, vi drikker som undskyldning…

Avatar photo

Så længe I har en undskyldning! Og en tilstrækkelig stærk øl virker vel nærmest steriliserende, så pesten er vi ikke nervøse for (før næste udbrud). 🍻

Jeg vil – på det mest inderlige – udbringe en helhjertet skål! Der er fusionsenergi i det hér! Og jeg må se, at komme tilbage i “kommentarsporet”, men der er jo så meget 🙂
Vi er kryptonitpansrede på Superkultur – short of a Dino-killer kan intet forpeste os 😀
Mikkel og Mathias: – velkommen herhid

Én ting er glæden i sig selv over, at Øl&Ævl udkommer – på et helt egoistisk plan er der også fornøjelsen ved, at der nu er et kommentarspor, som ligger lige ved hånden. Det der med at sende en mail føles så forpligtende, mens et kommentarspor mere åbner op for, at man bare slipper løs … vent, måske var det ikke så god en ide alligevel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.