Episode 124 – Hazy AF og En Fødsel

Episode 124 – Hazy AF og En Fødsel

UPDATE: Der var fejl i episodetitlen og volumen i den første udgave, så her er en ny udgave af filen, der gerne skulle rette op på de fejl. Bare rolig: alle de andre fejl er der stadig.

Så er der catch-up! Mathias fortæller om fødsel og den første tid med baby, mens Mikkel har fået en spændende ny sygdom (content warning: kirurgi og betændelse), der gør at vi i panik drikker en alkoholfri øl, nemlig Hazy AF fra Brewdog. Det var, som I nok kunne gætte, ikke en god idé.

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller @ologavl på Twitter

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from this Youtube-video: https://www.youtube.com/watch?v=WkbkpkHduTk

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Ugens to uproduktive ting er:

1. Løs et latterligt mysterie – for eksempel mysteriet om Bro Bro Brille. Hvad fanden handler den om?! Og kan Henning hjælpe eller er svaret i små franske byer og Sebastian Bach?
2. Se WandaVision på Disney+

0
Luckypunk? The Sky Will Never Catch Me

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.