Åh, Japan…

Åh, Japan…

Jeg er ret vild med japansk anime og manga, jeg synes det er ret fantastisk, fyldt med store følelser og enorme kamprobotter. I hvert fald dele af tegneserierne. Det japanske tegneserie marked er jo balstyrisk stort, og dækker alle mulige og umulige genrer. Alt fra de føromtalte kamprobotter over highschool dramaer til kungfu action.

Og så er der de sære tegneserier. Dem med lidt for mange tentakler og unge skolepiger. Og det er nok i den kategori vi skal finde Transformers Kiss Players.

Just the facts: Transformers Kiss Players var den primære japanske transformers serie fra 2006-2007. Den bestod af både en mange tegneserie og en ugentlig radioepisode.

I serien opdager transformerne at de kan “power op” ved at unge piger kysser dem, hvorefter de transformerer sammen og går på wacky adventures. Umiddelbart skulle man tro at en serie med kæmperobotter og deres pigevenner, ville henvende sig primært til unge piger, men sådan forholder det sig nok næppe med den her serie… Næ, hvis man kigger lidt forsigtigt på tegningerne, figurerne og den generelle advarsel om at legetøjet kun er til 15+, får man hurtigt en fornemmelse af at det her bestemt ikke er for børn.

Næ… slet ikke for børn

Næ… radioepisoderne er tilsyneladende fulde af seksuelt ladede sætninger som f.eks. når Optimus Prime siger at han synes det er rigtigt rart, når Marissa gnubber kanten af benzintanken… Og skønt de unge kvinder i serien er gamle nok til at kunne køre bil, så er de bestemt tegnet til at ligne jævnt unge piger.

Der er også et væld af ulykkelige tegninger, hvor kvinderne bliver oversprøjtet med… forskellige biomekaniske væsker, viser trusser og andre forfærdeligheder. Folk kan selv google det. Hvis man har lyst. En god del brain bleach er påkrævet for at glemme dem.

Heldigvis i sæson to, skiftede fokus fra pedo bear territorie til mere normalt mange magical girl tegneserier. Men vi skal nok ikke forvente at de kommer til at influere Michael Bay film serien, på trods af at han også nyder at vise… visse ting i sine film.

Yes… robot kugler.

3
Bad sci-scifihaiku Vincent og verdenskunsten

3 kommentarer

Yep. Den holdning havde de japanske transformer fans også, så serien levede kun i to sæsonner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.