Ind&Ud-Dannelse – refleksioner over en studiestart Nu har jeg set det med (Kevin Durand-dobbelt whammy): Tragedy girls og Dark was the…

2 kommentarer

Henning siger:

Du kan sige, hvad du vil, men den ligner alligevel en “battle-droid”. Personligt forestiller jeg mig en exploration-mech som en mere multi-purpose-engine – at kunne skifte til forskellige former for lokomotion. MAO. der mangler nogle hjul! Hvilket så betyder – I agree – at din “Mech” skal over i “transformer”-mode.
Det kan man så forholde sig til, afhængigt af temperament.
Mere relevant: – hvis din “Mech” er afhængig af “sollys” (eller er den kun “powered” af de der krystaller?), og hvis den er så fredelig, som du påstår, jammen, så giv den dog nogle solpaneler i ryggen! Store vinger! Jvnf. https://www.goodreads.com/book/show/1400531.Mars_Plus

hilsen Henning

Jakob siger:

Hmm, slet ikke dårlige ideer! Jeg tror jeg blev meget optaget af at lave noget der havde “menneskelige” karakteristika. Derfor undslap vinger og hjul mig fuldstændig. Men, MECHs er et uudtømmeligt emne og der er helt sikkert grundlag for flere 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.