Comments

 1. Henning

  Du kan sige, hvad du vil, men den ligner alligevel en “battle-droid”. Personligt forestiller jeg mig en exploration-mech som en mere multi-purpose-engine – at kunne skifte til forskellige former for lokomotion. MAO. der mangler nogle hjul! Hvilket så betyder – I agree – at din “Mech” skal over i “transformer”-mode.
  Det kan man så forholde sig til, afhængigt af temperament.
  Mere relevant: – hvis din “Mech” er afhængig af “sollys” (eller er den kun “powered” af de der krystaller?), og hvis den er så fredelig, som du påstår, jammen, så giv den dog nogle solpaneler i ryggen! Store vinger! Jvnf. https://www.goodreads.com/book/show/1400531.Mars_Plus

  hilsen Henning

 2. Jakob

  Hmm, slet ikke dårlige ideer! Jeg tror jeg blev meget optaget af at lave noget der havde “menneskelige” karakteristika. Derfor undslap vinger og hjul mig fuldstændig. Men, MECHs er et uudtømmeligt emne og der er helt sikkert grundlag for flere 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.