Fantask i Knibe

Fantask i Knibe

Hey you guys (m/k) – det ser ud til at verdens ældste tegneserieforretning er i økonomiske problemer. Det er jo jævnt nederen. Fantask var ikke den første forretning jeg købte tegneserier eller rollespilsbøger i – men det er nok den forretning jeg har købt flest tegneserier i.

Så for at støtte Fantask har jeg besluttet mig for at købe mig en tegneserie eller to. Men hvilken… jeg har ikke super god styr over de spændende ny anskaffelser eller trends. Og det er her at i kære læsere kommer ind.

Foreslå mig en titel eller to på en funky eller fed tegneserie. Hvad kan jeg så lide: Hellboy, Astrocity, spændende og interessante superhelte tegneserier. Semi afsluttede historier, tradepaperbags.
Jeg er blevet ret glad for Marvel efter film serien, men det er som om de ikke rigtigt bruger konceptet med afsluttede historier i tradepaperbags på samme måde som DC gør.

5
Action is his reward Stem nu!

5 kommentarer

du er en værre høvl, Simon, når du allerede har forbeholdt dig de bedste, og så ska vi andre komme med noget bedre 🙂
Men så let slipper du ikke! Du ska naturligvis købe “Superman: Red Son”; ” Batman – Manbat” og ” Batman, The Dark Joker; The Wild”. Samt historien om “Batman i coma”. Og hvorfor ikke toppe den med “Arkham: Asylum”. (med en irriterende vished om, at du allerede kender dem allesammen) ;-D
MHT Fantask & fremtiden er der (jo) pænt gang i den, ovre på Nummer9. Man lægger en lænke:
http://nummer9.dk/nyheder/fantask-truet-af-lukning/

I praksis er det forsvindende få penge, jeg har lagt hos Fantask, må jeg indrømme – men som knægt især var det rart med tanken om dette mytiske sted, der fandtes ovre østpå.

Vi er lige gået i gang med at se Umbrella Academy på flix, og jeg husker tegneserien som ganske underholdende. Har du haft fingrene i den?

Fantask er en kulturinstitution. – burde være på finansloven! Køb ALLE tegneserierne! Mest Batman the Long Halliween eller Nöel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.