Svaneke Julebryg + Svaneke Glutenfri Jule Bryg og Græsk Kærlighed

Svaneke Julebryg + Svaneke Glutenfri Jule Bryg og Græsk Kærlighed

For at fejre, at vi har nået Episode Lucky 13 drikker vi to øl! Glutenfri Julebryg og almindelig Julebryg fra Svaneke Bryghus. Derefter rapporterer Mikkel fra receptionshistorien for græsk teater og filosofi gennem et referat fra Assassin’s Creed: Odyssey, og om hvorvidt fester i teaterverdenen har ændret sig de sidste 2500 år. Det glider naturligt over i en snak om kærlighed, René Gade fra Alternativets råd til parforholdet og Mathias og Mikkels egne råd til, hvordan man holder et langt forhold kørende, herunder hvilke skænderier, man skal holde gang i hen over årene. Top 5 +/- denne gang: Shakespeare-stykker! Her lærer vi, at det eneste de to værter har til fælles er Hamlet.

0
Så er der fantasy! Ghoul

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.