Øl og Ævl Episode 15 – Ale no 24 og Gentagelsen

Øl og Ævl Episode 15 – Ale no 24 og Gentagelsen

Vi drikker Refsvindinges juleøl Ale no 24 og snakker om julen. Derfra kommer man jo nemt til at tale om farcen og om spoilers overhovedet giver mening som begreb, eller om det er rytmen og genkendeligheden – gentagelsen – der egentlig er pointen. Top 5 er denne gang en klassisk nørdedisciplin: Monty Python. Her finder vi ud af, at enten Mikkel eller Mathias ikke kan kende Eric Idle fra Terry Jones. Episoden bruger lyd fra denne video: https://www.youtube.com/watch?v=p9PiqCeLEmM – som det er en spoiler at se, inden man hører episoden.

0
Så’ det jul! All the Birds in the Sky

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.